BKS 3-2 Leilighet 3 Husnr C

Pris fra kr 2 500 000,-
Solgt
Hustype:
Leilighet
Bruksareal:
65 m2
Antall soverom:
2
P-rom:
62 m2

Ta kontakt for mer informasjon om leiligheten!

Ta kontakt

Leilighetene har to soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod, sportsbod og terrasse eller balkong. Med leiligheten medfølger det garasje i felles garasjeanlegg. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Leilighetene bygges etter byggeteknisk forskrift (TEK 17).

Kjøkken
Noen vil si kjøkkenet er husets viktigste sted. Her på Navnbergtunet medfølger et kjøkken fra Sigdal med stilfullt design som skaper harmoni og trivsel. Med funksjonelle løsninger og smart plassering gir det deg gode forutsetninger i din daglige kokkelering. Innredningen fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine.

Bad/vaskerom
Badet kles med elegante fliser på gulvet og på veggene, ditt nye bad har en lekker og komfortabel standard med varme i gulvet. Baderomsinnredning vil bestå av servant med underskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad.

Overflater
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Våtrom leveres med moderne grå 19,7×19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger.

Garasje
Parkeringsplass til én bil i felles garasjerekke.

Se egen leveransebeskrivelse, romskjema, kjøkkentegninger, romskjema fra elektriker og informasjon om sanitærutstyr for ytterligere informasjon om leveranseomfang.

Interiør

Eksteriør

Plantegninger

Ta kontakt

Visning etter avtale
Inger Helene Simensen
Inger Helene Simensen
Prosjektmegler
+47 92 86 43 00Send e-post
X
Send e-post til Inger Helene Simensen
Prosjektmegler, Megler
Ingrid Bøhmer
Ingrid Bøhmer
Prosjektmegler
+47 97 41 17 70Send e-post
X
Send e-post til Ingrid Bøhmer
Prosjektmegler, Megler

MELD INTERESSE HER

Registrer din interesse så vil du bli kontaktet i løpet av kort tid.