Rekkehus 6

Pris fra kr 3 090 000,-
Ledig
Hustype:
Rekkehus
Bruksareal:
84 m2
Antall soverom:
3
P-rom:
81 m2

Ta kontakt for mer informasjon om boligen!

Ta kontakt

Rekkehusene er bygget over to plan og har tre soverom, gang, stue, kjøkken, innvendig bod og takterrasse. Integrert garasje med plass til en bil. Fellesarealer vil bli pent opparbeidet med gressplen, asfalterte veier og diverse beplantning.

Rekkehusene bygges etter byggeteknisk forskrift (TEK 17).

Entré
Boligene har flislagt gang med varme i gulv.

Kjøkken
Noen vil si kjøkkenet er husets viktigste sted. Her på Navnbergtunet medfølger et kjøkken fra Sigdal med stilfullt design som skaper harmoni og trivsel. Med funksjonelle løsninger og smart plassering gir det deg gode forutsetninger i din daglige kokkelering. Innredningen fra Sigdal med integrerte hvitevarer som platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Underskap og høyskap er av typen Sand (sandfarget) og overskap er av typen Vidde (hvit). Laminat benkeplate i fargen 605 White Pine.

Bad/vaskerom
Badet kles med elegante fliser på gulvet og på veggene, ditt nye bad har en lekker og komfortabel standard med varme i gulvet. Baderomsinnredning vil bestå av servant med underskap, vegghengt toalett og dusj med glassvegger. Varmtvannsbereder er plassert på bad.

Overflater
Vegger og himling leveres med hvitmalte gipsplater. Gulv leveres med laminatgulv fra Pergo, type enstavs Moderne grå eik. Våtrom leveres med moderne grå 19,7×19,7 cm fliser på gulv og hvite 25 x 40 cm fliser på vegger. Trapp fra Tretrapp type Salvi, med hvite vanger, håndlist og rekkverk. Trappetrinn i furu, beiset i fargen Modern grey oak (tilpasset gulvet).

Garasje
Boligene har integrert garasje. Utover dette er det også plass til parkering av bil utenfor garasjen på egen tomt.

Se egen leveransebeskrivelse, romskjema, kjøkkentegninger, romskjema fra elektriker og informasjon om sanitærutstyr for ytterligere informasjon om leveranseomfang.

Interiør

Eksteriør

Plantegninger

Ta kontakt

Visning etter avtale
Inger Helene Simensen
Inger Helene Simensen
Prosjektmegler
+47 92 86 43 00Send e-post
X
Send e-post til Inger Helene Simensen
Prosjektmegler, Megler
Ingrid Bøhmer
Ingrid Bøhmer
Prosjektmegler
+47 97 41 17 70Send e-post
X
Send e-post til Ingrid Bøhmer
Prosjektmegler, Megler

MELD INTERESSE HER

Registrer din interesse så vil du bli kontaktet i løpet av kort tid.